Modularni športni pod Sport Court POWERGAME Plus

Modularni športni pod Sport Court POWERGAME PLUS je zasnovan za večnamenska igrišča na prostem in je primeren tako za rekreativne kot vrhunske športnike. Zaradi svoje modularne zasnove se uporablja za stalna in prenosna (mobilna) igrišča (npr. košarkarski turnirji 3 na 3).

Mobilna športna podlaga Sport Court je zasnovana za najrazličnejše športe. Igrišče se lahko enostavno konfigurira tako, da omogoča igranje košarke, futsala, rokometa, tenisa in drugih športov, ne da bi se pri tem spremenile igralne lastnosti ali varnost.

Uporabo zunanjega športnega poda Sport Court POWERGAME PLUS so odobrile številne športne zveze (FIVB, ITF, IHF), že več let pa je tudi uradna podlaga igrišča za ulično košarko 3 na 3 (FIBA 3×3).

Večnamenski športni pod Sport Court POWERGAME PLUS je primeren za postavitev novega igrišča, obnovo obstoječih betonskih ali asfaltnih površin oz. kot prenosni športni pod za postavitev igrišča za turnir ali dogodek. Sport Court je ekonomsko ugodna rešitev in hkrati ne zahteva dragega vzdrževanja.

Modularni športni pod Sport Court POWERGAME PLUS zagotavlja dolgotrajen estetski izgled (UV zaščita), dolgo življenjsko dobo in optimalne igralne lastnosti.

OPTIMALNE IGRALNE LASTNOSTI IN  VARNOST

Sport Court je zelo vsestranska večnamenska športna podlaga, ki nudi enako odzivnost pri “driblingu” kot leseni športni podi. Je izredno stabilna športna podlaga z izjemno dobrim odbojem žoge in igralnimi lastnosti. Izboljšano odvodnjavanje pri Sport Court POWERGAME PLUS omogoča hitrejše odvodnjavanje in s tem sušenje podlage ter tako možnost hitre uporabe po dežju. Rahlo teksturirana površina pa zagotavlja najboljše razmerje med suhim oprijemom in nizko stopnjo odrgnin kože pri padcih.

Plošče POWERGAME PLUS zagotavljajo izjemno dobro zaščito pred odrgninami, poškodbami glave in obremenitvami sklepov. Obsežna testiranja s strani neodvisnih laboratorijev zagotavljajo, da je športnikom katere koli starosti zagotovljena varnost med igranjem in tekmovanjem na igriščih Sport Court.

Udarec z glavo pri padcu le z 10 cm nad asfaltno površino lahko povzroči pretres možganov. Plošče Sport Court PowerGame Plus so bistveno bolj varne in zmanjšujejo verjetnost resne poškodbe glave zaradi padca z višine 50 cm glede na test kritične višine padca (KVP), ki se uporablja za ocenjevanje varovalnih podlag otroških igrišč.

Gerflor Sport Court - Powergame

1 Dvostopenjska podlaga za povečano absorpcijo udarca

2 Patentirani sistem stikanja plošč, zasnovan za podporo gibanja športnikov in zmanjšanje tveganja za poškodbe

3 UV stabilizatorji maksimirajo obstojnost barve

4 Spodnji del plošč je zasnovan za dobro odvodnjavanje igrišča

Sistem Sport Court POWERGAME PLUS omogoča hitro postavitev – za 1000 m2 veliko igrišče se potrebuje za postavitev do 6 ur, skupaj z barvanjem črt.
Na športnem podu Sport Court POWERGAME PLUS je mogoče igrati skozi vse leto, saj na njem ne zastaja voda in se po deževju hitro posuši. Zasnovan je tako, da športnikom nudi udobje in varnost.

Patentiran dizajn poda Sport Court POWERGAME PLUS, ki se ga sestavi iz plošč velikosti 30,5 cm x 30,5 cm in debeline 1,9 cm, zagotavlja dober oprijem in manjše obremenitve za sklepe (v primerjavi s trdimi podi, kot npr. asfalt, beton,…), ob tem pa zagotavlja optimalno udobje in varuje športnike pred akutnimi poškodbami, zlomi,…

V ponudbi so tudi zaključni robovi – profili iz polipropilena in kovine, ki so prilagojeni vsaki konfiguraciji športnega igrišča.

Sport Court Powergame Plus UV stabilna športna podlaga, ki je dobavljiva v 10 barvah in njihovih kombinacijah. Z izbiro med 10 barvami plošč, odpornih proti bleščanju, imate na voljo več načinov, kako prilagoditi videz igralnih površin, da ustrezajo vašim potrebam.

Sport Court Powergame - priporočila
Sport Court Powergame - revijalna košarkaška tekma Slovenija-Hrvaška na morju, Koper 2013
Sport Court Powergame - revijalna košarkaška tekma Slovenija-Hrvaška na morju, Koper 2013