MODULARNI ŠPORTNI PODI

Modularni športni pod Sport Court Powergame

Modularni športni podi, kamor spada Sport Court POWERGAME, omogočajo hitro montažo in demontažo igrišča. Lahko se uporabljajo kot prenosna športna podlaga ali kot stalna.

Zaradi svoje modularne se uporabljajo za (mobilna) igrišča za turnirje (npr. košarka 3 na 3, in-line hokej,…), lahko pa tudi za postavitev novega igrišča oz. obnovo obstoječih betonskih ali asfaltnih površin, saj gre za ekonomsko ugodna rešitev, ki ne zahteva dragega vzdrževanja.

Uporabo zunanjega športnega poda Sport Court POWERGAME so odobrile številne športne zveze (FIVB, ITF, IHF), že več let pa je tudi uradna podlaga igrišča za košarko 3 na 3 (FIBA 3×3).

Sport Court

POWERGAME

Modularni športni pod Sport Court Powergame

 

Modularni športni pod Sport Court POWERGAME

Modularni športni pod Sport Court POWERGAME je zasnovan za večnamenska igrišča na prostem in v dvorani. Primeren je tako za rekreativne kot vrhunske športnike, zaradi svoje modularne zasnove se lahko uporablja za stalna in prenosna (mobilna) igrišča.

Na športnem podu Sport Court POWERGAME je mogoče igrati skozi vse leto, saj na njem ne zastaja voda in se po deževju hitro posuši. Zasnovan je tako, da športnikom nudi udobje in varnost.