PRODUKTI

Ponudba podjetja WISDOM

ŠPORTNI PODI

Zwolle

Dobavljamo in vgrajujemo kvalitetne športne podlage za dvoranske (notranje) in zunanje športe, v naši ponudbi imamo tako vrhunske športne pode za tekmovanja najvišjega ranga, kot tudi šole, športne klube in za rekreativne športnike. Sodelujemo s svetovno priznanimi podjetji, ki sodijo v sam vrh na področju športnih podov: podjetjem Gerflor s športnimi podi Taraflex, Connor, Spourt Court, podjetjem Herculan, podjetjem Diasen,… V naši ponudbi najdete notranje PVC, lesene, sintetični, akrilni, kombinirane, modularne športne pode, ki imajo certifikate številnih panožnih zvez. Ponujamo tudi zunanje modularne, sintetične in akrilne športne podlage.

ZAŠČITA ZA ŠPORTNE PODE

Zaščita za športni pod Taraflex Bateco  (rola9

Zaščita za športni podi lahko upravljavcu športne dvorane, arene, telovadnice, večnamenske dvorane omogoči uporabo športnih površin tudi za nešportno rabo – predavanja, koncerte, razstave, … Pri tej rabi bi se na športnem podu brez zaščite lahko poznale praske in udrtine od visokih pet, pohištva, miz stolov in druge opreme. Kvalitetna zaščita za športni pod preprečuje nastanek poškodb in omogoča dolgoletno večnamensko uporabo športnega objekta. Prednost zaščite za športne pode je prenosljivost (mobilnost), ki omogoča, da zaščito v razmeroma kratkem času namestimo, kot tudi pospravimo.

ČISTILA ZA ŠPORTNE PODE

cd_4_flat

Redno vzdrževanje in čiščenje športnega poda, v skladu z navodili proizvajalca ter primernimi pripomočki za čiščenje in čistili, so bistvenega pomena za  dolgoletno uporabo športne podlage. Nepravilno čiščenje in uporaba neprimernih (preveč agresivnih) čistil pogosto privedejo do hujših poškodb športnega poda, ki tako izgubi prvotne lastnosti (ublažitev udarca, drsnost, odboj žoge), v najhujših primerih je potrebna celo zamenjava.

Na podlagi dolgoletnih izkušenj z vgrajevanjem in vzdrževanjem športnih podov smo v našo ponudbo uvrstili tudi različne vrste čistil, ki so primerni za določene sisteme športnih podlag in njihovo uporabo (npr. uporaba smole v rokometu). Za več informacij nas kontaktirajte.

AKUSTIČNA IZOLACIJA

cd_4_flat

Kvalitetna akustična izolacija v športnih objektih ter večnamenskih dvoranah omogoča boljše pogoje za športnike in druge uporabnike, kot tudi bolj konstantne pogoje (temperatura, vlaga) v prostoru, kar dobro tudi za športni pod in opremo. Hkrati se z vgradnjo kvalitetne akustične in toplotne izolacije znižajo stroški ogrevanja v hladnejšem delu leta (zima) in stroški hlajenja v toplejšem delu leta (poletje).

V naši ponudbi imamo tudi akustično izolativne omete iz naravnih materialov. V njih je tudi pluta, ki ima poleg dobrih zvočno- in toplotno-izolacijskih lastnosti tudi sposobnost uravnavanja zračne vlage (veže vlago, če je previsoka stopnja vlažnosti oz. oddaja, ko je suh zrak).

GRADBENI MATERIALI

cd_4_flat